Pultruusioprofiilit

Kemikaaleja kestävät, korroosiovapaat rakenteet vaativiin kohteisiin – kokonaistoimituksina suunnittelusta asennukseen14

Pultruusioprofiilit ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu, kun vaaditaan veto-, puristus- tai taivutuskuormituksen kestäviä sauvamaisia kappaleita. Profiilien ympäristö- ja kemikaalikuormituksen kesto on erinomainen ja profiileja voidaan käyttää kohteissa, joissa edes jaloteräksillä ei ole edellytyksiä kestää.

Profiilit ovat läpivärjättyjä, minkä johdosta ne ovat käytännössä huoltovapaita. Lasikuidulla lujitetuilla profiileilla on erinomaiset eristysominaisuudet. Profiileja on helppo työstää ja ne voidaan liittää helposti mekaanisin liitoksin, liimaamalla tai käyttämällä erilaisia kiinnityselementtejä.

Profiileihin voidaan liittää myös erilaisia lujitettuja ritilöitä. Standardiprofiileja ja vakioritilöitä löytyy useita erilaisia varastotoimituksina. Profiilien poikkileikkaus ja lujitteet voidaan räätälöidä ja mitoittaa hyvinkin vapaasti. Profiilien työvälinekustannukset ovat erittäin kohtuulliset ja verrattavissa hyvin esimerkiksi alumiiniprofiilien työvälinekustannuksiin. Tämä mahdollistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjen profiilien valmistuksen.

3

Pultruusioprofiileiden tyypillisiä sovelluskohteita:

  •  prosessiteollisuuden kemikaalikuormitetut hoitotasot ja rakenteet
  •  marine ja off-shore-olosuhteiden hoitotasot ja rakenteet
  •  sähköä eristävät rakenteet
  •  mastorakenteet
  •  infrarakentaminen2

Olemme sopineet Elomatic Oy:n ja Betamet Service Oy:n kanssa yhteistyömallista, joka on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön verkoston, joka kykenee vastaamaan mittavistakin kokonaistoimituksista suunnittelusta asennuksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Täytä yhteystietolomake ja olemme lähipäivinä yhteydessä sinuun pultruusioprofiileiden tiimoilta.

Yhteydenottolomakkeeseen

pultruusioprofiilien toimitusverkosto

esim1 esim2 esim3