Yritys

CSI on asiantunteva kumppani matkalla menestykseen

Renard 3Composite Solutions and Innovations perustettiin vuonna 2006. Toimimme ketterällä kahdeksan hengen tiimillä suurissa kuvioissa.

Henkilökuntamme aito kiinnostus asiakkaidemme tuotteen kehittämiseen ja huolelliseen valmistamiseen on perusta menestyksellemme. Yrityksessä on poikkeuksellinen uuden luomisen ja innovoinnin kulttuuri. Seuraamme aikaamme ja tuomme asiakkaalle aina tuoreimmat näkökulmat ja uusimmat innovaatiot.

Työntekijämme ottavat heille annetut haasteet tosissaan ja ovat ajan tasalla siitä, mitä komposiittimaailmassa tapahtuu. Suurimmalla osalla henkilökunnastamme on yli kymmenen vuoden kokemus komposiittialalta. Arvostamme asiakastamme ja panostamme pitkiin asiakassuhteisiin vaadittavan luottamuksen rakentamiseen kaikessa toiminnassamme.

Tehtaamme sijaitsee Vilppulassa. Nykyaikaisissa tiloissamme on muun muassa muotinsulkupuristin, prepeg-puristinlinja, tietokoneohjattu kovetusuuni, pakastin materiaalin kylmäsäilytykseen sekä hionta- ja maalaushuone.  Lisäksi asiakkaidemme käytössä on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka tuottaa palveluita tuotekehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen.  Tämä mahdollistaa kehitettävin tuotteiden nopean markkinoille tuonnin ja parhaiden resurssien hyödyntämisen kehitysvaiheesta aina sarjavalmistukseen asti.

Ole meihin yhteydessä missä tahansa mieleesi juolahtaneessa asiassa. Aina parempi, jos se liittyy yritystoimintaamme. Pohditaan yhdessä, miten komposiitit voivat kehittää sinun liiketoimintaasi.

Tapani Huikuri
p. 040 821 3126

tapani.huikuri@csi-composites.fi
Jani Korpimäki
p. 040 012 8151
jani.korpimaki@csi-composites.fi

Paperiset ostolaskut:
CSI – Composite Solutions and Innovations Oy
20564794
PL 100
80020 Kollektor Scan

Verkkolaskut: 003720564794

PDF-laskut sähköpostiosoitteeseen:
invoice-20564794@kollektor.fi

Standardoitua laatua

Noudatamme seuraavia standardeja:

  • ISO9001 Laadunhallinta
  • ISO9004 Organisaation johtaminen
  • ISO14001 Ympäristöjärjestelmät

Sijainti