Valitse sivu

CSI Composite Solutions and Innovations – Johtava asiantuntija komposiittien teknologiassa

Palvelut

Tuotekehitys

Tiivis yhteistyö pitää tuotteiden kustannukset alhaisina.

Tuotekehitys

Valtaosa tuotteen elinkaareen aikaisista kustannuksista määräytyy tuotekehitysvaiheessa. Tämä on erityisen tärkeää huomioida, kun kehitetään komposiittiteknologiaan perustuvaa tuotetta, koska materiaalikombinaatioita (lujite, täyteaineet ja matriisi) ja näiden prosessointitapoja on lukuisia.
Lue lisää

Suunnittelu, analyysit ja työvälineet

Digitaaliset mallit virtaviivaistavat tuotekehitysvaihetta.

Suunnittelu, analyysit ja työvälineet

Meillä on laaja kokemus erilaisten komposiittikomponenttien suunnittelusta ja lujuuslaskelmien tekemisestä pienistä ruiskupuristetuista komponenteista suuriin hiilikuitukoneiden osiin, jotka täyttävät äärimmäiset vaatimukset.
Lue lisää

Sarjavalmistus ja varaosat

Hyvällä suunnittelulla varmistamme kilpailukykyiset komposiittituotteiden hinnat.

Sarjavalmistus ja varaosat

Alipaineinjektointi, hartsinsiirtomuovaus (RTM) ja erilaiset puristusmenetelmät (esim. prepreg-puristus, arkkimuottiyhdiste (SMC) ja taottu hiili) ovat tuotantotapoja, joilla valmistetut kappaleet ovat erittäin mittatarkkoja, hyviä toistettavuudeltaan ja erinomaisia pinnanlaadultaan.
Lue lisää

Liiketoiminta-alueet

Koneenrakennus

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon parempia suoritusarvoja tai energiatehokkuutta voisit tarjota asiakkaillesi, jos tuotteesi liikkuvien osien massaa pienennettäisiin 50-70 prosenttia? Me olemme toteuttaneet sen useissa komposiittiratkaisuilla. Haluatko kuulla lisää?

Prima Power toimittaa tehokkaimmat komposiittilevyjen työstökoneet, jotka ovat varustettu hiilikuidun koordinaattipöydällä.
Komposiitti siipipyörät

Komposiittiset siipipyörät

Vuodesta 2008 lähtien olemme kehittäneet ja valmistaneet siipipyöriä komposiitista useisiin erilaisiin tarkoituksiin. Patentoidun suunnittelu- ja valmistusprosessimme ansiosta voimme tarjota 50 – 70 % kevyemmämmän rakenteen ja 3 – 5 kertaa pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin teräksisiin siipipyöriin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme kuullaksesi lisää!

Komposiitti siipipyörät

Terveydenhuolto

Muotoilun vapaus ja röntgensäteiden läpäisevyys ovat tärkeimpiä syitä käyttää hiilikuiturakenteisia komposiittiratkaisuja terveydenhuollon välineissä. Haluatko kuulla lisää?

Terveydenhuolto
Kuljetusvälineet

Kuljetusvälineet

Komposiittimateriaalin ansiosta suunnitteluprosessissa voidaan  leikitellä muotokielellä aivan uudella tapaa ja silti laskea kappaleen kokonaispainoa merkittävästi. Tämä takaa paikkasi markkinoilla myös tulevaisuudessa. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Kuljetusvälineet

Urheilu ja vapaa-aika

Urheilussa ja ja moottoriurheilussa jokainen säästetty gramma tarkoittaa lisää suoritustehoa. Sähkö lisääntyy käyttövoimana merkittävästi myös tulevaisuudessa. Tällöin kevyempi rakenne ja ominaismassa tuo akkuun lisää käyttöaikaa, tyylikkyydestä tinkimättä. Olemme vahvasti mukana takaamassa tehokasta muotokieltä myös tulevaisuudessa. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Urheilu ja vapaa-aika

CSI on kumppanisi, kun haluat menestyä.

Tiedotteet