Valitse sivu

CSI Composite Solutions and Innovations – Johtava asiantuntija komposiittien teknologiassa

Palvelut

Tuotekehitys

Tiivis yhteistyö pitää tuotteiden kustannukset alhaisina.

Tuotekehitys

Valtaosa tuotteen elinkaareen aikaisista kustannuksista määräytyy tuotekehitysvaiheessa. Tämä on erityisen tärkeää huomioida, kun kehitetään komposiittiteknologiaan perustuvaa tuotetta, koska materiaalikombinaatioita (lujite, täyteaineet ja matriisi) ja näiden prosessointitapoja on lukuisia.
Lue lisää

Suunnittelu, analyysit ja työvälineet

Digitaaliset mallit virtaviivaistavat tuotekehitysvaihetta.

Suunnittelu, analyysit ja työvälineet

Meillä on laaja kokemus erilaisten komposiittikomponenttien suunnittelusta ja lujuuslaskelmien tekemisestä pienistä ruiskupuristetuista komponenteista suuriin hiilikuitukoneiden osiin, jotka täyttävät äärimmäiset vaatimukset.
Lue lisää

Sarjavalmistus ja varaosat

Hyvällä suunnittelulla varmistamme kilpailukykyiset komposiittituotteiden hinnat.

Sarjavalmistus ja varaosat

Alipaineinjektointi, hartsinsiirtomuovaus (RTM) ja erilaiset puristusmenetelmät (esim. prepreg-puristus, arkkimuottiyhdiste (SMC) ja taottu hiili) ovat tuotantotapoja, joilla valmistetut kappaleet ovat erittäin mittatarkkoja, hyviä toistettavuudeltaan ja erinomaisia pinnanlaadultaan.
Lue lisää

Liiketoiminta-alueet

Koneenrakennus

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon parempia suoritusarvoja tai energiatehokkuutta voisit tarjota asiakkaillesi, jos tuotteesi liikkuvien osien massaa pienennettäisiin 50-70 prosenttia? Me olemme toteuttaneet sen useissa komposiittiratkaisuilla. Haluatko kuulla lisää?

Prima Power toimittaa tehokkaimmat komposiittilevyjen työstökoneet, jotka ovat varustettu hiilikuidun koordinaattipöydällä.

Terveydenhuolto

Muotoilun vapaus ja röntgensäteiden läpäisevyys ovat tärkeimpiä syitä käyttää hiilikuiturakenteisia komposiittiratkaisuja terveydenhuollon välineissä. Haluatko kuulla lisää?

Hiilikuitulaminaatti ei tuota varjoja röntgenkuvantamisessa ja on täydellinen valinta terveydenhuollon kuvantamislaitteisiin.

Urheilu

Kun kilpaillaan huipulla, on myös varusteiden oltava huippuluokkaa. Meidän patentoitu hiihtosauvojen valmistusprosessi auttoi Kikkan Randallia voittamaan Olympiakultaa 2018. Haluatko kuulla lisää?
Hiilikuitumateriaalit mahdollistavat jopa alle 100 g / m paino / pituus -suhteen komposiittivalmisteisissa hiihtosauvoissa.

CSI on kumppanisi, kun haluat menestyä.

Tiedotteet