Valitse sivu

Suunnittelimme ja rakensimme kevään aikana Jämsän tehtaallemme täysin uuden tuotantolinjan kelattujen hiilikuitutuotteiden valmistukseen. Linjalla on mahdollista valmistaa hiilikuituputkia ja -profiileja 14 metrin pituuteen saakka.

Kelauskoneen kaikki toiminnot kuitujen asettelusta hartsin levitykseen tapahtuvat automaattisesti. Pyöritys- ja lineaariliikkeiden lisäksi Metecno Oy:n (www.metecno.fi) toimittama ohjausjärjestelmä ohjaa kuitujen kireyteen ja hartsin annosteluun liittyviä toimintoja. Perinteisiä kelauskoneita edistyneempi ohjaus mahdollistaa tuotteiden pidemmälle viedyn lujuusoptimoinnin, jonka ansiosta materiaalin käyttö ja kappaleen massa ovat myös paremmin optimoitavissa.

Kelauslinja on ollut tuotantokäytössä kesäkuulta lähtien. Linjalla valmistettavia putkimaiset ja pyörähdyskappaleet soveltuvat mm. nostoapuvälineiksi, vetoakseleiksi ja puomi- tai palkkirakenteiksi. Tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme valmistettavan tuotteen kehityksen, suunnittelun ja analyysit, työvälineiden suunnittelun ja työvälineet sekä tuotteiden kokoonpanon ja varustelun.

Lisätietoja Jani Korpimäki puh +358 400 128 151 e-mail jani.korpimaki@csi-composites.fi